Medarbejdere


Privat Skovbørnehaven Mariehønen er en privat skovbørnehave med plads til 29 børn. Da vi vægter at have en høj normering, så der er hænder nok til børnene, har vi 5 ansatte. De voksne lærer børnene

(i børnehøjde) at færdes i naturen med respekt for dyr, flora og fauna.


Line Rathsach Lang, er den daglige leder af børnehaven. Hun er en helt fantastisk pædagog, der med suveræn indsigt og respekt får børnegruppen til at fungere i harmoni. Line er desuden vores pædagog med erfaring inden for sprogvurdering mm.


Sofie Sidenius Bull, er pædagog med 34 timer ugentligt. Hun har børnene i sit hjerte og med hendes ro, dejlige humør og fantastiske tegnefærdigheder, har hun en god evne til at få børnene til at føle sig trygge og forstået! Sofie har flere års skoverfaring og elsker at være i og på opdagelse i naturen


Ninna Nielsen, er pædagog med 32 timer ugentligt. Hun har med sine mange års børnehave erfaring et godt overblik og holder specielt af at fordybe sig i naturen med børnene. Hun er let at finde i færd med at kærne smør med børnene eller med en åben fakta bog om planter eller dyr.


Sune Bull, er pædagogmedhjælper med 34 timer ugentligt. Han har fokus på nærværet og er rigtig god til at få børnene til at føle sig set og hørt. Sune elsker at tegne og er tit i gang med at skabe et eller andet: et kreativt projekt, en bue, et fuglehus eller en borg! Det er udelivet, der tiltrækker og Sune ses tit i hans fulde cyklist-udstyr til og fra arbejde.


Karen Villadsen, er pædagogmedhjælper med 30 timer ugentligt. Før Mariehønen arbejdede hun i den vuggestue, hvor mange af børnene kom fra, og det kan mærkes i huset, at hun er dygtig til at skabe hygge, ro og tryghed. Hun elsker at læse bøger for børnene og har den dejlige evne til at mærke, hvor der er mest behov for hende i fællesskabet.