Venteliste

Venteliste:


Vores venteliste administreres af bestyrelsen i børnehaven og du kan både være opskrevet på vores venteliste samt til kommunens til andre pasningstilbud. Opskrivning af barn til venteliste sker ved at oprette jer i vores opskrivningssystem Kumba. Hvis du har brug for vejledning, så kan du læse mere her.


Vær opmærksom på at det koster 250 kr. at skrive sig op på ventelisten. Beløbet skal overføres senest 3 hverdage efter at man har oprettet sit barn på venteliste, ellers bliver opskrivningen ikke aktiveret. Beløbet kan enten overføres via mobilepay på 5705XW eller som bankoverførsel til Reg. 9570 Kontornr.: 13206899.

 

Visitering af børn fra ventelisten foregår ud fra alder, anciennitet og søskendegaranti. Ved optagelse i børnehaven opkræves et depositum svarende til den månedlige takst. Depositum tilbagebetales ved udmeldelse af børnehaven.


Vi opfordrer til at skrive jeres barn på ventelisten så hurtigt som muligt efter barnets fødsel, da der dermed er markant større mulighed for at få tildelt en plads.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til bestyrelsen på kontakt@mariehoenenprivat.dkSe også FAQ længere nede på siden!


Priser:


Vi lægger stor vægt på, at der er personale nok til at tage sig af vores børn. Derfor har vi valgt at bruge penge på at ansætte en person ekstra.


Det skal være forsvarligt at tage børnene på udflugt ved sø og skov, og det skal være en god arbejdsplads for vores medarbejdere. Derfor har vi valgt at betale lidt ekstra.

 

Pris: 3.000 kr./mdr. i 12 mrd. om året. 


Der er mulighed for søskenderabat. Man kan få søskende rabat, hvis du har mere end et barn i dagstilbud, SFO mv. Søskendetilskuddet er på 50 pct. af forældrenes egenbetaling baseret på de pladser, hvor det kommunale tilskud er lavest. Søskenderabat til børn i privat pasning gives en rabat på 85 pct. af søskenderabatten af det billigste alderssvarende dagtilbud i kommunen.


FAQ:

 

•  Børn kan tidligst starte i Mariehønen fra de er 2,9 år

•  Man kan skrive børnene op til Mariehønen fra fødselstidspunktet

•  Langt størstedelen af årets børneindtag foregår 1. maj

•  Hvis man ikke får tildelt plads, er man velkommen til at blive på listen og vil have højere chance for en plads året efter i kraft af den forøgede anciennitet

•  Vi kan desværre ikke oplyse om den præcise plads på ventelisten. Dette skyldes bl.a. faktorer som søskendegaranti og at rigtig mange på ventelisten eksempelvis kun er 1 år og dermed ikke er med i beregningen af årets pladser

•  Man er altid velkommen til at besøge/kontakte Mariehønen. Vi gør dog opmærksom på at personalet ikke kan informere yderligere om ventelisteforhold, da det er Bestyrelsen, der varetager dette område

•  Der er rigtig mange på venteliste, rekorden er over 100, men ventelisten ændrer sig år for år, og hvis man ønsker plads i Mariehønen, så skriv endelig op!